MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 06. 2018.

"Oazine" poklon-šalice učenicima i učiteljicama

Razred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.c učiteljice Mirele Elveđi

U srijedu, 6. VI. 2018. godine, s početkom u 10:30 sati, "Oazine" aktivistice Vesna Nedić i Ana Jeličić bile su u belomanastirskoj Osnovnu školu "Dr. Franjo Tuđman" i podijelile poklone učiteljicama i učenicima koji su učestvovali u radionicama iz projekta "Nasilje baš nije fer", kojega financira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Pokloni su podijeljeni u razredu 2.a učiteljice Ljerke Đerfi (14 učenika), 2.b učiteljice Melite Lesić (16 učenike), 2.c učiteljice Mirele Elveđi (18 učenika) i 2.d učiteljice Mirte Pilić (15 učenika).

Razred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.c učiteljice Mirele ElveđiRazred 2.b učiteljice Melite LesićRazred 2.b učiteljice Melite LesićUčiteljica Melita Lesić (lijevo s 'Oazinom' majicom)Učiteljica Melita Lesić (lijevo s 'Oazinom' majicom)Svaki učenik dobio je na poklon šalicu, a učiteljice još i majicu i radni blok. Na svakom poklonu odštampan je naziv projekta, logo donatora Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, logo i ime provoditelja projekta Mirovne grupe Oaza te imena partnera na projektu: Osnovne škole Kneževi Vinogradi i Osnovne škole "Dr. Franjo Tuđman" Beli Manastir.

Učiteljice i učenici bili su ugodno iznenađeni, a svi učenici uglas su se izjašnjavali da su im se radionice svidjele i da su na njima nešto novo naučili.Razred 2.a učiteljice Ljerka ĐerfiRazred 2.a učiteljice Ljerka ĐerfiRazred 2.d učiteljice Mirte PilićRazred 2.d učiteljice Mirte Pilić

Pročitano 620 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok