MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 07. 06. 2018.

"Oazine" korisnice na kazališnoj predstavi

Dio 'Oazine' ekipe prije početka predstaveDio 'Oazine' ekipe prije početka predstave(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Od 1. VI. 2018. godine Mirovna grupa Oaza provodi projekt "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U okviru tog projekta u četvrtak, 7. VI. 2018. godine, "Oazine" aktivistice su – u dogovoru s Centrom za kulturu Grada Belog Manastira – animirale i povele "Oazine" korisnice treće životne dobi na kazališnu monodramu "Samo jedna žena", koja se tog dana, s početkom u 20 sati, prikazivala u belomanastirskoj kinodvorani.

"Samo jednu ženu" napisali su Franca Rame i Dario Fo, tekst je preveo i predstavu režirao Đuro Roić, producent je GALA teatar iz Zagreba, a u njoj glumi Matija Prskalo (opširnije vidjeti ovdje).

"Oazinom" pozivu, po dosta sparnom i toplom danu, odazvalo se dvadesetak korisnica pa su sve zajedno provele jedno ugodno i zanimljivo veče. Posjetioci predstave plaćali su ulaznicu od 30 kuna, a zahvaljujući razumijevanju Centra za kulturu "Oazine" korisnice imale su besplatan ulaz.

Mirovna grupa Oaza zahvaljuje Centru za kulturu Grada Belog Manastira što je prepoznao potrebu osoba treće životne dobi za kulturnim sadržajima i što je svojom donacijom podržao provođenje projekta "Dostojanstveno starenje – III".

Pročitano 512 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok