MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 30. 11. 2017.

Dostava besplatnih toplih obroka (XI/2017)

Pomoć skromnom kućnom budžetuPomoć skromnom kućnom budžetuU mjesecu studenom 2017. godine nastavljena je dostava besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Financira se i dalje sredstvima Ministarstva za demografija, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se već niz godina na dobrobit svih uključenih, kojih trenutno ima 32, i to uglavnom starijih, bolesnih i radno nesposobnih osoba, primatelja socijalne skrbi ili minimalne mirovine.

Takav vid pomoći puno znači za njihov skromni kućni budžet, ali i njihovo dostojanstvo. U projekt su uključene i stručne osobe Centra za socijalnu skrb Beli Manastir sa svojim stručnim savjetima i preporukama. Topli obroci se pripremaju i distribuiraju iz Bistroa "Kod Kaje" svakim radnim danom, tako da su tokom mjeseca podijeljena 704 redovna obroka i još 32 obroka donirana od Grada Belog Manastira za Dan Grada, što je korisnike posebno razveselilo.

Pročitano 498 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok