MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 28. 11. 2017.

Rad "Oazinog" šnajderaja (XI/2017)

Dječje helankeDječje helanke"Oazin" šnajderaj djeluje kroz trogodišnji program "Pomoć najugroženijim osobama Grada Belog Manastira", a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira i reciklira robu iz "Oazine" burze odjeće i obuće koju nitko neće.

Djevojačka keceljaDjevojačka keceljaTorbe od reciklažnog materijalaTorbe od reciklažnog materijalaTokom jedanaestog mjeseca 2017. godine Jelena je šivala torbe od klasičnih sukanja koje u Burzi nisu tražene, krpala dječje helanke, prepravljala kecelju za djevojku koja je korisnica Centra za socijalnu skrb te sužavala i skraćivala kaput za stariju osobu.

"Oazinoj" burzi torbe su stvarno potrebne i uz robu koja se izdaje najtraženija su i najpotrebnija stvar i to stoga što korisnice po garderobu, krevetninu, zavjese i slično redovito dolaze bez – vrećica i torbi.

Pročitano 446 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok