MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 08. 2017.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Igra 'čovječe, ne ljuti se'Igra 'čovječe, ne ljuti se'Igra 'čovječe, ne ljuti se'U srijedu, 9. VIII. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma, a s ciljem da im se malo uljepša dan. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te tri volonterke: Aleksandra Cerin, Kristina Gubić i Margita Relić.

Štićenika Doma bilo je više nego na prethodnim druženjima. Čekali su "Oazine" volonterke za stolovima te su onda s njima, uz grickalice i sok, proveli sat vremena, igrajući "čovječe, ne ljuti se" i "mlina" ili su se kartali. Atmosfera je bila opuštena i vesela, a druženje je završilo pjesmom, koju je započela jedna od štićenica, a drugi su je prihvatili.Domski štićenici i 'Oazine' volonterkeDomski štićenici i 'Oazine' volonterkeDomski štićenici i 'Oazine' volonterke

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok