MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 09. 08. 2017.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Igra 'čovječe, ne ljuti se'Igra 'čovječe, ne ljuti se'U srijedu, 9. VIII. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje – II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma, a s ciljem da im se malo uljepša dan. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te tri volonterke: Aleksandra Cerin, Kristina Gubić i Margita Relić.

Štićenika Doma bilo je više nego na prethodnim druženjima. Čekali su "Oazine" volonterke za stolovima te su onda s njima, uz grickalice i sok, proveli sat vremena, igrajući "čovječe, ne ljuti se" i "mlina" ili su se kartali. Atmosfera je bila opuštena i vesela, a druženje je završilo pjesmom, koju je započela jedna od štićenica, a drugi su je prihvatili.Domski štićenici i 'Oazine' volonterkeDomski štićenici i 'Oazine' volonterke

Pročitano 740 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok