MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 12. 07. 2017.

Druženje sa štićenicima Staračkog doma

Uz igre i priče...Uz igre i priče...U srijedu, 12. VII. 2017. godine, od 16 do 17 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje - II", održano je druženje sa štićenicima toga Doma. U akciji su učestvovale "Oazine" aktivistice Stela Fabijan i Jelena Opačić-Matijević te pet volonterki: Donka Dvornić, Dubravka Simendić, Kristina Gubić, Mara Bodlović i Margita Relić.

... u ugodnoj atmosferi...... u ugodnoj atmosferi...... vrijeme brzo prođe... vrijeme brzo prođeUnatoč vrlo visokoj temperaturi, "Oazine" volonterke rado su se odazvale pozivu da još jednom malo skrate vrijeme domskim štićenicima. I ovaj put zaigrao se "čovječe, ne ljuti se", kao i karte. Atmosfera je bila veoma ugodna, a prostor klimatiziran, te je uz grickalice i sok vrijeme brzo prošlo. Pojedini štićenici nisu učestvovali u igrama, ali su rado prošetali oko stolova i popričali s volonterkama.

Pročitano 769 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok