MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 04. 04. 2017.

Dostava besplatnih toplih obroka (III/2017)

753 topla obroka u ožujku 2017. godine753 topla obroka u ožujku 2017. godineU mjesecu ožujku 2017. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja. Uslugu trenutno koristi 33-oje starijih, bolesnih i radno nesposobnih građana korisnika socijalne pomoći, kojima takav vid pomoći puno znači.

Broj korisnika posljednjih mjeseci varira s obzirom na razne okolnosti, kao što su bolest, udomljavanje i nažalost smrt. U pružanju usluge "Oaza" surađuje s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Crvenim križem Osijek, iz čije su kuhinje cijeli mjesec distribuirani obroci u Beli Manastir, kojih je ukupno bilo 753. Uz kuhano jelo, prilog i kruh, topli obroci sadrže i poneki desert, kao što su puding, jabuka ili neki slatkiš, što sveukupno zadovoljava i raduje "Oazine" korisnike.

Pročitano 658 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok