MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 31. 03. 2017.

Peta likovno-kreativna radionica u Petlovcu

Cijela radionica u uskršnjem duhuCijela radionica u uskršnjem duhuU petak, 31. III. 2017. godine, od 19 do 21 sat, u petlovačkoj Udruzi žena "Fijolice" održana je peta (od šest) likovno-kreativna radionica u sklopu "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Na radionici je bilo 12 korisnica, a vodila ju je Jelena Opačić-Matijević.

Ukrašnja jaja od starih reklama...Ukrašnja jaja od starih reklama...... umotana u platno... umotana u platnoNa radionici su izrađivana ukrasna uskršnja jaja u skladu s nadolazećim praznikom. Jaja su izrađivana oblikovanjem starih reklama i umotavanjem u platno. Tako oblikovana jaja korisnice su odlučile da će kačiti na granje i praviti različite aranžmane, a gospođa Ruža im je pokazala kako se jaja šaraju voskom pa je čitava radionica imala uskršnji karakter.Kako se voskom šaraju uskršnja jaja?Kako se voskom šaraju uskršnja jaja?

Pročitano 845 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok