MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 03. 03. 2017.

Rad "Oazinog" internet-kluba (II/2017)

Slobodne aktivnosti na internetuSlobodne aktivnosti na internetu"Oazin" internet-klub u belomanastirskom Društvenom centru (Ulica J. Antala 3) otvoren je svakog radnog dana od 8 do 20 sati. Kompjuteri u internet-klubu namijenjeni su za svakoga tko ima potrebu za radom na računalu ili za slobodnim aktivnostima na internetu, poput čitanja novina, igranja igrica ili traženja posla.

Od početka godine bilježimo veći broj posjetitelja naspram prethodnih mjeseci. Razlozi većoj posjećenosti vrlo su jednostavni: hladniji dani zbog kojih većina u takvim vremenskim uvjetima krati vrijeme pred kompjuterom, umjesto vanjskih aktivnosti koje se podrazumijevaju za toplije dane. Međutim, ovog mjeseca bilo je dosta odraslih posjetitelja, koji nisu došli radi zabave na internetu, već iz poslovnih razloga u jeku traženja sezonskih poslova i prijava na njih. Stoga su tom prigodom pisali životopise i slali zamolbe, koje su prosljeđivali poslodavcima.

Sve izraženiji trend online shoppinga uzeo je maha i u "Oazinom" internet-klubu, gdje korisnici obavljaju kupnju određenih stvari putem interneta. Kako sami navode, razlozi za to su povoljnije cijene, dostupnost određenih brendova koji se ne mogu nabaviti kod nas, ali i ušteda vremena jer se sve može odraditi s nekoliko klikova mišem. Neki su već vrlo iskusni u takvim stvarima, ali ima i onih kojima je to bio prvi susret, a željeli su napraviti online- narudžbu. Tu je uskakao voditelj "Oazinog" internet-kluba Neno Radić. On i sam nerijetko obavlja kupovinu putem interneta te ima dosta iskustva u tome.

Voditelj Neno pomagao je korisnicima tako što ih je navodio kako da ostvare online-kupovinu te im objašnjavao što je sve potrebno ispuniti i kako ostvariti kontakt s prodavačima. Posebno je korisnike upozoravao na što treba posebno obratiti pozornost. Naime, koliko god online shopping bio dobar i praktičan, on ima i negativnih strana, na kojima vrebaju različite prevare, koje korisnici, nažalost, najčešće osjete "po svom džepu".

Pročitano 636 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok