MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 31. 01. 2017.

Redovna sjednica "Oazine" Skupštine

Radno predsjedništvoRadno predsjedništvoRadno predsjedništvo(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 31. I. 2017. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je redovna izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednicu je vodila Ana Jeličić, u radnom predsjedništvo bile su Miroslava Kralj, Jelena Opačić-Matijević i Sandra Kušenić, a sjednici su prisustvovala 22 od ukupno 30 članova, uz jednu gošću.

Nakon usvajanja dnevnog reda, koji je imao devet točaka, krenulo se s daljim radom. "Oazina" direktorica Vesna Nedić podnijela je narativni i financijski izvještaj za 2016. godinu, koji su jednoglasno usvojeni. Potom su razriješene predsjednica, direktorica i članice Upravnog odbora, a odmah zatim na iste pozicije izabrane su iste osobe: Miroslava Kralj, doktor medicine, za predsjednicu "Oaze", Vesna Nedić za direktoricu te Ljubica Buha, Gordana Čiča, Jasna Petrović i Sofija Petrović za članice Upravnog odbora.

Skupština je ponovo izabrala dosadašnja upravna tijelaSkupština je ponovo izabrala dosadašnja upravna tijelaSkupština je ponovo izabrala dosadašnja upravna tijelaPod posljednjom točkom "Razno" prvo je bilo govora o perspektivama "Oazinog" rada i opstanka u 2017. godini, a onda je voditeljica "Oazinog" volonterskog centra Ana Jeličić prisutnim volonterkama podijelila volonterske knjižice. Nakon službenog dijela, koji je završen u 19 sati, uslijedilo je druženje uz zakusku.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti