MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 03. 2017.

Dostava besplatnih toplih obroka (II/2017)

Vladimir Škrobo kuha humanitarni grahVladimir Škrobo kuha humanitarni grahU drugom mjesecu 2017. godine Mirovna grupa Oaza nastavila je pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja, koju financiraju Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Beli Manastir. Uslugu trenutno koristi 33-oje starijih, bolesnih i radno nesposobnih građana korisnika socijalne pomoći. Broj primatelja toplih obroka nešto se smanjio u odnosu na protekle mjesece. Razlog je u tome što nas je u kratkom vremenu napustilo – umrlo nekoliko korisnika.

"Oaza" i dalje surađuje s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Crvenim križem Osijek, koji svakodnevno u Beli Manastir dostavlja tople obroke, koji se potom distribuiraju na kućne adrese korisnika. Proteklog mjeseca korisnicima je dostavljeno 696 redovnih i 34 izvanredna obroka (o kojima smo izvještavali ovdje). Kako god ih mi nazivali, topli obroci raduju "Oazine" korisnika i zato hvala svima koji su ih omogućili.

Pročitano 810 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok