MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 03. 2017.

Rad "Oazinog" šnajderaja (II/2017)

Iskorištavanje iznošene i demodirane odjećeIskorištavanje iznošene i demodirane odjeće"Oazin" šnajderaj djeluje kroz projekt "Pomoć ugroženim Belomanastircima". U njemu gerontokrojačica Jelena Opačić-Matijević besplatno prepravlja i krpi garderobu za socijalno ugrožene i starije osobe s područja Grada Belog Manastira.

Kako i dalje gotovo da nema zahtjeva za prepravku ili krpljenje garderobe, "Oazina" gerontokrojačica uglavnom se bavila odjećom koju građani doniraju "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, a koju zbog iznošenosti ili demodiranosti nitko ne želi preuzeti. Iz takve garderobe izrezivala je "urednije" dijelove i skidana s njih dugmad i tako ih pripremala za likovno-kreativne radionice za žene, koje trenutno održava ponedjeljkom u Belom Manastiru i petkom u Petlovcu.

Pročitano 664 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok