MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 01. 2017.

Rad "Oazinog" internet-kluba (I/2017)

Korisnik Renato dolazi iz PetlovcaKorisnik Renato dolazi iz Petlovca"Oazin" internet-klub u belomanastirskom Društvenom centru, Ulica J. Antala 3, nastavio je s radom i u 2017. godini. Njegova su vrata radnim danom od 8 do 20 sati širom otvorena svim dobnim skupinama. I mada su trenutno vremenski uvjeti nepovoljni, one najvjernije korisnike to nije omelo da dođu i da se u toplom i ugodnom okruženju prepuste internetskom istraživanju svega što ta virtuelna mreža pruža.

Mlađi korisnici većinom su na "Fejsu" ili se prepuštaju igricama, dok su oni ozbiljniji na ozbiljnijim stranicama u potrazi npr. za poslom ili nekom dobrom idejom.

Ima dana kad je Internet-klub pun i traži se stolica više, a ima dana – kao što je današnji – kad su zbog početka škole i snijega prisutna samo dvojica korisnika: Jasmin i Renato. Renato je, inače, jedan od najvjernijih korisnika, koji dolazi čak i Petlovca. E pa onda je i zaslužio malo mira i tišine bez dječjeg žamora.

I tako se, iz dana u dan, smjenjuju korisnici u "Oazinom" internet-klubu i korisno provode vrijeme. To je za mnoge mjesto opuštanja i u pravom smislu riječi "Oaza mira". Provjerite!

Pročitano 705 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok