MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 17. 01. 2017.

"Od starog pravimo novo" – Popovac

Izrada upotrebnih predmeta od reklamnih letakaIzrada upotrebnih predmeta od reklamnih letaka(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazine" likovno-kreativne radionice u okviru projekta "Od starog pravimo novo" nastavljaju se i u 2017. godini, ali se sad više ne održavaju u Belom Manastiru, nego u drugim baranjskim mjestima. Na radionici održanoj u Popovcu u utorak, 17. I. 2017. godine, koju je vodila Ana Jeličić, bilo je 11 korisnica. Projekt financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta.

Tema radionice bili su prikaz i izrada upotrebnih predmeta kao što su držači za olovke, boce, podmetači i tanjurići od reklamnih letaka. Sve su korisnice s velikom pažnjom pratile rad voditeljice, a potom su se i same prihvatile rada, koji im se učinio zanimljivim i naoko lakim. Zanimljiv je stvarno bio, ali ne i toliko lak, bar po komentarima koji su se čuli pri radu. No popovačke korisnice, poznate po duhovitosti, sve su okrenule na šalu i do kraja radionice stol je bio pun lijepih šarenih radova, koji su vidljivi i na snimljenim fotografijama. Šteta što se na njima ne može vjerno dočarati dobra atmosfera i raspoloženje korisnica. "Oazi" je dovoljno i to što su one iskazale interes za novim radionicama, koje će se nastaviti u sljedećim mjesecima, odnosno sve dok su one "slobodne", a to je do prvih proljetnih radova u vrtu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok