MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 24. 12. 2016.

Božićni pokloni korisnicima toplog obroka

Pakiranje dodatnog toplog obrokaPakiranje dodatnog toplog obrokaU subotu, 24. XII. 2016. godine, na Badnjak, "Oazinim" korisnicima toplih obroka (36) podijeljen je dodatni topli obrok za drugi dan Božića (ponedjeljak, 26. XII.). Toga dana redovitog toplog obroka nije bilo budući da se radilo o neradnom danu. Korisnici su tom neočekivanom gestom bili iznenađeni i, naravno, obradovani jer vide da nisu zaboravljeni.

A da nisu zaboravljeni, potvrđuje i čin vijećnika Gradskog vijeća Grada Belog Manastira, iz čije donacije su i kupljeni dodatni obroci, koje su spakirali i razvezli vrijedni volonteri Lana, Saša i Ljubo.

Donacija gradskih vijećnikaDonacija gradskih vijećnika'Oazin' poklon svojim korisnicima'Oazin' poklon svojim korisnicimaPakiranje poklon-paketićaPakiranje poklon-paketića

Uz dodatni topli obrok, korisnicima su podijeljeni i poklon-paketići s čestitkom s najljepšim željama povodom Božića i Nove godine. Paketiće su spakirale "Oazine" aktivistice Ana i Stela, a sadržaj paketića (keks, bomboni, cedevita) kupljen je iz "Oazinih" sredstava.

Pročitano 805 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok