MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 12. 2016.

Donacija gradskih vijećnika za besplatne tople obroke

Ivan Doboš, Vesna Nedić, Jadranka SabljakIvan Doboš, Vesna Nedić, Jadranka SabljakKao i prošlih godina (o čemu se može pročitati ovdje), zahvaljujući predsjednici Gradskog vijeća Grada Belog Manastira Jadranki Sabljak, na 32. sjednici Gradskog vijeća, održanoj 20. i 21. XII., "Oazina" "škrabica" ponovo je "kružila" među gradskim vijećnicima, koji su u nju ubacili 440 kuna.

U petak, 23. XII. 2016. godine, "škrabicu" s tim iznosom "Oazinoj" projekt-koordinatorici Vesni Nedić predali su Jadranka Sabljak i gradonačelnik Ivan Doboš. Novac je potom uplaćen na "Oazin" žiro-račun kao donacija građana i bit će upotrijebljen za financiranje božićnih obroka za 36 ugroženih Belomanastiraca.

Time će "Oazini" stari, nemoćni i siromašni korisnici osjetiti da i u vremenu općeg darivanja netko misli i na njih.

U ime svojih 36 korisnika Mirovna grupa Oaza
zahvaljuje
gradskim vijećnicima na donaciji.

Pročitano 910 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok