MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 12. 2016.

Čitanje korisnicima "Baranjskog sunca"

'Oazini' volonteri u 'Baranjskom suncu''Oazini' volonteri u 'Baranjskom suncu'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 23. XII. 2016. godine, uoči Badnjaka, "Oazini" volonteri posjetili su belomanastirski Dom za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce" kroz projekt "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (bivše Ministarstvo socijalne politike i mladih).

U Domu je pet "Oazinih" volontera (Danijela Benić, Dajana Čapo, Jovana Popović, Sanela Stanojević i Saša Vučković), pod vodstvom Ane Jeličić, korisnicima čitalo pjesme i priče prigodne za Badnjak, Božić i Novu godinu. Petnaestak prisutnih korisnika bilo je iznenađeno i dirnuto tim činom. Zahvaljivali su i pljeskali, a bila je i pokoja suza radosnica jer ih se netko sjetio u predblagdanske dane.

Pored čitanja, razgovaralo se, vraćalo u mladost i djetinjstvo, evocirale su se stare, lijepe uspomene. Na kraju su volonteri korisnicima Doma podijelili male poklončiće: anđelčiće izrađene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama, koje su neki ponijeli u sobu za uspomenu, a neki su njima okitili bor u dnevnom boravku. Na kraju druženja svi su bili zadovoljni, a volonteri su zaključili, po tko zna koji put, da za sreću treba tako malo.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok