MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 12. 2016.

"Od starog pravimo novo" (7)

Jelena, Stela i VesnaJelena, Stela i VesnaU četvrtak, 15. XII. 2016. godine, u prijepodnevnim satima, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je šesta radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo", kojega financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Na radionici su "Oazini" aktivisti Jelena, Neno, Stela i Vesna pravili kuglice od starog papira i oblagali ih odbačenim aluminijskim folijama.

Aktivisti su također pregledali sve ukrase napravljene od reciklažnih materijala na prethodnim radionicama (ovdje-1, ovdje-2, ovdje-3, ovdje-4 i ovdje-5) i eventualno ih malko popravili.

Ukrasi od reciklažnog materijalaUkrasi od reciklažnog materijalaVesna, Jelena, StelaVesna, Jelena, Stela

Kuglice, anđelčiće i balerine izdvojili su u odgovarajuće korpe i tako ih pripremili za "Oazin" štand na adventskom sajmu (18. XII.), na kome će se dijeliti građanima. Ostale ukrase pripremili su za kićenje božićno-novogodišnjih borova na Trgu slobode.Stela, Jelena, NenoStela, Jelena, NenoUkrasi koji će se dijeliti građanimaUkrasi koji će se dijeliti građanima

Pročitano 1414 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok