MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 12. 2016.

"Od starog pravimo novo" (7)

Jelena, Stela i VesnaJelena, Stela i VesnaJelena, Stela i VesnaU četvrtak, 15. XII. 2016. godine, u prijepodnevnim satima, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je šesta radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo", kojega financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Na radionici su "Oazini" aktivisti Jelena, Neno, Stela i Vesna pravili kuglice od starog papira i oblagali ih odbačenim aluminijskim folijama.

Aktivisti su također pregledali sve ukrase napravljene od reciklažnih materijala na prethodnim radionicama (ovdje-1, ovdje-2, ovdje-3, ovdje-4 i ovdje-5) i eventualno ih malko popravili.

Ukrasi od reciklažnog materijalaUkrasi od reciklažnog materijalaUkrasi od reciklažnog materijalaVesna, Jelena, StelaVesna, Jelena, StelaVesna, Jelena, Stela

Kuglice, anđelčiće i balerine izdvojili su u odgovarajuće korpe i tako ih pripremili za "Oazin" štand na adventskom sajmu (18. XII.), na kome će se dijeliti građanima. Ostale ukrase pripremili su za kićenje božićno-novogodišnjih borova na Trgu slobode.Stela, Jelena, NenoStela, Jelena, NenoStela, Jelena, NenoUkrasi koji će se dijeliti građanimaUkrasi koji će se dijeliti građanimaUkrasi koji će se dijeliti građanima

Pročitano 942 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok