MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 12. 2016.

Ples u "Baranjskom suncu"

Ples i u invalidskim kolicimaPles i u invalidskim kolicima(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 15. XII. 2016. godine, od 16 do 17:30 sati, u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe "Baranjsko sunce", a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (bivše Ministarstvo socijalne politike i mladih), održana je plesna večer za štićenike Doma. Na plesu su bile i "Oazine" aktivistice Ana, Jelena i Stela F.te pet volonterki: Donka, Greta, Mirjana, Snežana i Stela S.

"Oazine" aktivistice i volonterke u domskom dnevnom boravku dočekalo je tridesetak štićenika u vrlo ugodnom ambijentu, prilagođenom nadolazećim blagdanima te s pripremljenom zakuskom. Na početku druženja štićenicima se s par riječi obratila ravnateljica "Baranjskog sunca" Anka Gregoran, a potom i "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević, koja im je zaželjela sretne i ugodne blagdane.

Štićenici su uglavnom teško pokretnih, tako da plesa i nije bilo puno, ali su zato sa sjetom pratili muziku koju je izvodio Adam Požgain iz Šumarine i koja je pojedinima izmamila i pokoju suzu. Kod pojedinih štićenika vidjelo se da su nekada bili pravi veseljaci pa su uz pomoć "Oazinih" volonterki, koje su im pomogle stajati, malo i zaplesali. Volonterke su ih poslužile pripremljenim kiflicama i kolačima te sokom. Nakon završetka druženja, pomogle su im da odu na večeru.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok