MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 12. 12. 2016.

"Od starog pravimo novo" (3)

Ukrasi od reciklažnog materijalaUkrasi od reciklažnog materijalaU ponedjeljak, 12. XII. 2016. godine, od 16:30 do 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je treća likovno-kreativna radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo". Na radionici, koju je vodila Jelena Opačić-Matijević, bilo je 12 korisnica. Projekt financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta.

Stela Stanojević, Savica Vujatović, Jelena Opačić-MatijevićStela Stanojević, Savica Vujatović, Jelena Opačić-MatijevićPuna korpa novih ukrasaPuna korpa novih ukrasaKao i na prvoj radionici, od plastične ambalaže koja nije povratna pravili su se božićno-novogodišnji ukrasi i to tako što su se plastične boce umotavale u platnene materijale dobivene od odbačene garderobe iz "Oazine" burze odjeće i obuće. Takvi ukrasi napravljeni od reciklažnog materijala izgledaju kao veliki bomboni, a "sirovine" za njih ima napretek. Njima ni kiša, ni snijeg ne mogu ništa i praktički su neuništivi. Iskoristit će se za kićenje borova na belomanastirskom Trgu slobode.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok