MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 13. 12. 2016.

"Od starog pravimo novo" (4)

Veseli anđelčići za božićne boroveVeseli anđelčići za božićne borove(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 13. XII. 2016. godine, od 16:30 do 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je četvrta likovno-kreativna radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo". Na radionici, koju je vodila Ana Jeličić, bilo je 11 korisnica. Projekt financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta, koji je ove godine odlučio novogodišnje borove na Trgu slobode okititi ukrasima od odbačene ambalaže i papira.

Stoga su "Oazine" kreativke ovoga puta od otpadne žice i reklamnog papira, kojega imamo na pretek, izrađivale male anđele i ukrasne kugle. Bilo je zanimljivo gledati kako se odrasle korisnice prosto otimaju za što šareniju reklamu da bi njihov anđelčić bio što ljepši i oku primamljiviji. I atmosfera je u zajedničkom prostoru Društvenog centra bila vrlo dobra. Sve je odzvanjalo veselim smijehom i dobrim raspoloženjem, što se odrazilo i na "radni učinak" pa su na kraju radionice kutije bile pune veselih anđelčića i blještavih kuglica, koje će, nadamo se, biti na radost svih građana u dane predstojećih blagdana.

Pročitano 1069 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok