MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 12. 2016.

"Od starog pravimo novo" (2)

Ukrasi od plastičnih vrećicaUkrasi od plastičnih vrećica(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 6. XII. 2016. godine, od 16:30 do 18 sati, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je druga likovno-kreativna radionica u okviru projekta "Od starog pravimo novo". Na radionici, koju je vodila Ana Jeličić, bilo je osam korisnica. Projekt financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta.

Tema radionice bila je izrada ukrasnih predmeta od stare odbačene ambalaže, kao što su papir, žica, alu-folija, plastične vrećice, čaše, boce i drugo. Takvim predmetima ukrašavat će se borovi na belomanastirskom Trgu slobode za Božić i Novu godinu. "Oazinim" korisnicama to je bio dodatni motiv i izazov pa su, poput razigranog djeteta, dale mašti na volju pri davanju ideje za izradu ukrasa. Na kraju je za ovu radionicu izbor pao na izradu ukrasa od odbačenih plastičnih vrećica jer su one otporne na trenutne vremenske uvjete, dok će ostale ideje na red doći drugom prilikom. Kao što fotografije potvrđuju, od starog i odbačenog zaista može nastati nešto lijepo i korisno.

Pročitano 1073 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok