MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 09. 2016.

Završetak informatičke obuke za starije osobe

Dodjela potvrda polaznicima informatičke obukeDodjela potvrda polaznicima informatičke obuke

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 29. IX. 2016. godine, završena je prva tura informatičke obuke za osobe starije od 60 godina. Obuka se, u proteklih mjesec dana, održavala u "Oazinom" internet-klubu ponedjeljkom i četvrtkom od 9 do 11 sati, a u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje". Obuku je pohađalo osam redovitih polaznika i dvije izvanredne polaznice. Predavač je bio inženjer računarstva Neno Radić.

Polaznici su uspješno svladali crtanje i pisanje na kompjuteru, korištenje e-pošte te snalaženje na Facebooku. Pokazali su zavidnu sposobnost učenja i snalaženja u različitim situacijama. Stvari kao što su Google-mape, kretanje po tim mapama ili pretraživanje pojmova preko Googlea išle su glatko i nije bilo nikakvih problema u praćenju gradiva.

Šest prisutnih polaznika (na slici: Stevan Medić, Ilonka Brnović, Bariša Boras, Nikola Alaica, Milan Dvornić i Danica Prusac) primilo je iz ruku predavača Nene Radića (na slici u sredini) potvrdu za uspješno sudjelovanje u obuci, a preostalim dvjema redovitim polaznicama (Borislavi Kovačević i Greti Relić) potvrda će biti uručene naknadno. Izvanredne polaznice također će primiti potvrde kad završe obuku.

Svim polaznicima čestitamo i radujemo se novoj grupi polaznika, koja s obukom kreće od ponedjeljka, 3. X. 2016. godine, u istom terminu od 9 do 11 sati ponedjeljkom i četvrtkom.

Pročitano 931 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok