MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 09. 2016.

Počela informatička obuka za starije osobe

Borislava, Danica, Milan i NikolaBorislava, Danica, Milan i NikolaU ponedjeljak, 5. IX. 2016. godine, Mirovna grupa Oaza započela je s informatičkom obukom za osobe starije od 60 godina. Obuka se održava u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje" i to dva puta tjedno: ponedjeljkom i četvrtkom od 9 do 11 sati. Na prvom predavanju bilo je sedam zainteresiranih građana od predviđenih 10 mjesta. Predavač je inženjer računarstva Neno Radić, a projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Ilonka, Bariša i StevanIlonka, Bariša i StevanProgram obuke specijalno je prilagođen osobama starije životne dobi, a prvo predavanje bilo je posvećeno upoznavanju s računalom i kako se koristi tipkovnica i miš. Polaznici su se također upoznali s operativnim sustavom Windows te su kroz programe za crtanje i pisanje započeli svoju informatičku – avanturu.

Pročitano 889 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok