MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 09. 2016.

Dostava besplatnih toplih obroka (VIII/2016)

Donirani grah treba presuti u jelonoše...Donirani grah treba presuti u jelonoše...U proteklom mjesecu kolovozu 2016. godine "Oaza" je nastavila pružati socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim građanima Belog Manastira i prigradskih naselja. Tu uslugu financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir, a trenutno je njome bar pet puta tjedno zbrinuto 36 osoba starije životne dobi, socijalno ugroženih, radno nesposobnih i često bolesnih, kojima je takav vid pomoći od velikog značaja.

... i dostaviti ga korisnicima... i dostaviti ga korisnicima'Oazina' aktivistica Ana Jeličić'Oazina' aktivistica Ana JeličićUsluga se provodi u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Beli Manastir i Crvenim križem Osijek, gdje je proteklog mjeseca pripremljeno 746 obroka prilagođenih starijim osobama, koji su potom dostavljeni korisnicima na kućni prag.

Krajem proteklog mjeseca korisnici su dobili i jedan izvanredni obrok, koji je donirao Orijentacijski klub Sova iz Šećerane. Spomenuti klub je, naime, višak graha sa svoje manifestacije "Surduk-trek – Baranja", održane 27. VIII. 2016. godine, poklonio potrebitima i na taj način i ovoga puta pokazao da nisu zaboravljeni. "Oazinim" korisnicima grah je prijao, kao i briga o njima, i zato hvala Orijentacijskom klubu Sova!

Pročitano 924 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok