MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 21. 07. 2016.

Rad "Oazinog" Internet-kluba (VI/2016)

Mali, veći i veliki korisniciMali, veći i veliki korisnici"Oazin" internet-klub u belomanastirskom Društvenom centru (Ulica J. Antala 3) otvoren je svakog radnog dana od 8 do 20 sati. Posjećuju ga uglavnom korisnici koji vole društvo, društvene igre, ugodno okruženje ili kod kuće nemaju pristup internetu.

Iako je posljednjih školskih dana bilo nešto manje korisnika zbog većih obaveza u školi, s prvim danima raspusta Internet-klub ponovo je živnuo i čini nam se da ni ljetne sparine nisu omele vjerne korisnike u dolasku.

Na stolicama se smjenjuju mali, veći i veliki korisnici. Čuje se žamor dječjih glasova, koje ponekad treba i stišavati da ne ometaju starije. Generacije se smjenjuju i stasavaju, što je i normalno. Jedni prerastaju igrice i ulaze u svijet odraslih pa traže nove sadržaje na internetu, drugi otkrivaju razne novine i novinske portale, treći traže nešto treće….

Iako su korisnici "Oazinog" internet-kluba većinom mlađe životne dobi, dolaze i stariji, uglavnom s nekim povodom i na internetu traže nešto konkretno: slobodna radna mjesta odn. posao, stručnu literaturu ili neku ideju, savjet, recept... Neka traže što god žele, internet tome i služi, a nama je važno da je "Oazin" internet-klub u "pogonu" i da nije zaboravljen.

Pročitano 742 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok