MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 06. 2016.

Likovno-kreativna radionica u Popovcu (II)

Svijećnjaci za rastjerivanje 'tamnih oblaka'Svijećnjaci za rastjerivanje 'tamnih oblaka'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 7. VI. 2016. godine, od 18 do 20 sati, u Popovcu je održana druga po redu likovno-kreativna radionica kroz projekt "Bolje sutra za starije osobe Popovca i Belog Manastira", kojega financiraju zaklade "Slagalica" i "Zajednički put" sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Radionicu je vodila "Oazina" aktivistica Ana Jeličić.

Na radionici je bilo dvanaest dobro raspoloženih korisnica, koje su s voditeljicom Anom iz "Oaze" i Enisom iz partnerske udruge "Svjetlo nade" svladavale tehniku slikanja na staklu. Kao početnice oslikavale su svijećnjake, koji će im nakon završetka radionice ukrašavati dom i podsjećati ih na lijepo druženje. A – kao što reče jedna od korisnica – možda će baš ti svijećnjaci rastjerati "tamne oblake" koji su se nadvili nad svima nama. I tako, uz rad, priču i šalu, protekla je još jedna radionica u Popovcu.

Pročitano 874 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok