MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 04. 05. 2016.

Rad "Oazinog" internet-kluba (III-IV/2016)

'Oazin' internet-klub otvoren je od 8 do 20 sati'Oazin' internet-klub otvoren je od 8 do 20 sati"Oazin" internet-klub radio je na uobičajeni način i u trećem i četvrtom mjesecu 2016. godine. Otvoren je svakog radnog dana od 8 do 20 sati u belomanastirskom Društvenom centru, na adresi J. Antala 3. One koji ne znaju gdje je to upućujemo da dođu do belomanastirske Mljekare, skrenu u Ulicu Petefi Šandora, a onda odmah lijevo u Ulicu J. Antala.

U trećem mjeseca klub je imao 138 posjeta, a u četvrtom 123 posjete, što je znatno smanjenje u odnosu na prethodne mjesece. Nadamo se da "Oazin" internet-klub ima manje posjeta zbog toga što sve više ljudi i djece imaju svoj kompjuter ili pametni telefon, a ne zbog toga što Beli Manastir i Baranja imaju sve manje stanovnika.

Pročitano 608 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok