MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 01. 02. 2016.

Gordana Jakopec – nova "Oazina" zaposlenica

Gordana JakopecGordana JakopecOd 1. II. 2016. godine, na period od četiri mjeseci i na pola radnog vremena, u "Oazi" će biti zaposlena Gordana Jakopec iz Belog Manastira, dugotrajno nezaposlena osoba i dugogodišnja aktivistica Udruge osoba s alergijama i problemima disanja ("Alerga"). Zaposlena je kao koordinatorica volontera na projektu "Naučimo volontirati". Taj projekt "Oaza" provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i "Alergom", a kako "Alerga" nema zaposlenih, Goca će (kako je svi popularno zovu) biti zaposlena u "Oazi". Dva dana radit će za "Alergu", a tri dana za "Oazu".

Osmišljavat će igraonice i radionice za djecu koja imaju problema s disanjem i biti jedna od organizatorica volonterskih akcija koje će se provoditi kroz spomenuti projekt:

  • "Volontirajmo jednom mjesečno" za starije i nemoćne osobe koje su smještene u domovima za starije i nemoćne i koje žive u svojim kućama i stanovima;
  • "Počupajmo korov oko sebe - gušim se zbog njega" s članovima "Alerge";
  • "Prevencijom do zdravijeg života" sa studentima osječkog Medicinskog fakulteta;
  • "Za čistiji Grad Beli Manastir";
  • "Sajam udruga Baranje" s volonterima iz različitih udruga.

"Oazin" projekt "Naučimo volontirati" financira Ministarstvo socijalne politike i mladih u okviru financiranja jednogodišnjih projekata volonterskih centara u 2015. godini.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok