MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 26. 01. 2022.

Broj članaka i fotografija na "Oazinoj" web-stranici

Članci na "Oazinoj" web-stranici aktivno se pišu od 2007. godine. U proteklih 15 godina objavljeno je puno članak. Članaka koji su se odnosili na "Oazine" projekte, programe i aktivnosti, kao i članaka u kojima se pisalo o Belom Manastiru, Baranji, Osječko-baranjskoj županiji, Hrvatskoj, svijetu, odnosno o svim onim stvarima koje se tiču "Oaze" kao udruge, ali i svih nas kao ljudi na ovom našem planetu.

Da ne bi ne sve ostalo samo na "puno" jer vrlo je to apstraktna "brojka", znamo mi i onu točnu. Od 2007. pa zaključno s 2021. godine na "Oazinoj" web-stranici objavljeno je čak 6.865 članaka.

Svi ti članci bili su popraćeni s minimalno jednom fotografijom, a neki i s više njih. U zadnjih 15 godina na "Oazinoj" web-stranici objavljeno je 10.915 fotografija.

Velike su to brojke na koje smo ponosni i zato smo ih htjeli podijeliti s našim čitateljima, korisnicima, suradnicima i partnerima.

Od 2022. godine pa na dalje nastavljamo u istom tonu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok