MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 15. 12. 2022.

Izborna sjednica Skupštine "Oaze"

Postignut je kvorum i...Postignut je kvorum i...U četvrtak, 15.12.2022. godine, održana je izborna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednica je održana u prostorijama Društvenog centra od 17:30 sati.

Sjednicu je sazvala predsjednica Skupštine Tanja Novak, a pripremila ju je Sandra Kušenić, direktorica "Oaze".

Sjednica Skupštine imala je sljedeći dnevni red:

...sve odluke jednoglasno su prihvaćene...sve odluke jednoglasno su prihvaćene

  1. Izbor radnog predsjedništva – predsjedavajućeg i dva člana, člana verifikacijske komisije i dva ovjerovitelja
  2. Usvajanje dnevnog reda
  3. Razrješenje direktorice "Oaze"
  4. Razrješenje predsjednice Skupštine / udruge "Oaza"
  5. Razrješenje članova Upravnog odbora
  6. Izbor direktora/ice "Oaze"
  7. Izbor članova Upravnog odbora
  8. Izbor predsjednika/ice Skupštine / udruge "Oaza"
  9. Usvajanje Programa rada i Financijskog plana za 2023. godinu
  10. Usvajanje Godišnjeg izvještaja Mirovne grupe Oaza Beli Manastir za 2021. godinu i donošenje Odluke o raspodjeli rezultata poslovanja u 2021. godini
  11. Obavijest o provedenoj samoprocjeni funkcioniranja sustava financijskog upravljanja i kontrole "Oaze" kao neprofitne organizacije za 2022. godinu (Skupština prima na znanje da je direktorica donijela navedeni dokument bez da ga usvaja)
  12. Razno

Verifikacijska komisija je prebrojavanjem utvrdila da se na Skupštinu odazvalo 13 članova od 23, što je dovoljan broj za kvorum te se sjednica Skupštine smatra pravovaljanom. Sve odluke jednoglasno su prihvaćene.

Jednoglasno su izabrane: Sandra Kušenić za direktoricu, Jadranka Kuduz, Stela Stanojević, Tanja Novak, Sofija Petrović i Savica Vujatović za članice Upravnog odbora te Tanja Novak za predsjednicu Skupštine / udruge "Oaze" i po funkciji predsjednicu Upravnog odbora.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok