MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 02. 02. 2016.

"Naučimo volontirati" – sastanak projektnog tima

'Oaza' i 'Alerga' na zajedničkom projektu'Oaza' i 'Alerga' na zajedničkom projektuU utorak, 2. II. 2016. godine, s početkom u 18 sati, održan je sastanak na kome su bile članice "Alerge" Gordana Jakopec, Mirela Kotromanović, Margita Nađ-Mihaljević i dr. Mirjana Marjanović te "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić (tim redom i na slici). Sastanak je održan u Nastavno-sportskoj dvorani u kojoj "Alerga" ima svoje prostorije.

Teme sastanka bile su početak rada u "Oazi" "Alergine" aktivistice GordaneJakopec i dogovor oko budućih aktivnosti zajedničkog projekta. Riječ je o projektu "Naučimo volontirati", kojega "Oaza" provodi u partnerstvu s Gradom Belim Manastirom i "Alergom" i kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Dogovaralo se o tome kad će se održavati pojedine aktivnosti spomenutog projekta, tko će ih provoditi te što je od resursa potrebno za njih. Bilo je riječi i o zaduženjima i radnim zadacima novozaposlene osobe te o mjestu obavljanja posla i o njezinom radnom vremenu.

Pročitano 853 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok