MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 23. 03. 2022.

Sastanak ''Oazinog'' programskog tima

Dragana, Ana, Vesna i SandraDragana, Ana, Vesna i SandraU srijedu, 23.3.2022. godine, s početkom u 15 sati, održao se sastanak programskog tima. Članice tima: Ana, Dragana, Vesna i Sandra, spojile su ugodno s korisnim pa su tako, o vrlo važnim temama i problemima vezanima za posao, razgovarale na osunčanoj terasi belomanastirske slastičarnice Galerije No.1.

Kao i na svakom sastanku, analizirale su se već sprovedene aktivnosti od posljednjeg održanog sastanka i planirale nadolazeće. Raspravljalo se o detaljima nadolazećeg obilježavanja Dana činjenja dobrih djela te su se planirale aktivnosti koje se namjeravaju realizirati na sam Dan.

U tijeku je i analiza rezultata anketa koje su se provele u belomanastirskim srednjim školama pa su članice tima vodile raspravu i o tome. Kako stižu pozivi na razne događaje, radionice i konferencije, članice su se dogovorile koja će gdje sudjelovati, u skladu s obvezama i afinitetima svake, uz želju da se svaki poziv ispoštuje, kao i sama udruga koja poziv šalje.

Kada se sve bitne teme vezane uz poslovanje udruge rasprave, na red dolaze i neke neformalne pa se zatim sastanak i završi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok