MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 02. 03. 2022.

Sastanak "Oazinog" tima u neformalnom okruženju

Vesna, Ana, Sandra i DraganaVesna, Ana, Sandra i DraganaU srijedu, 2.3.2022. godine, s početkom u 16 sati, održan je sastanak uživo, na radost cijelog "Oazinog" tima. Tema sastanka bili su programi financirani sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, "Dostojanstveno starenje" i "Volontiraj i ti". Razgovaralo se i o nadolazećem Danu činjenja dobrih djela te su se iznosile ideje i prijedlozi vezani uz obilježavanje tog dana, kojem se ove godine pridružila i "Oaza", odnosno "Oazin" volonterski centar.

Sastanku, koji se održao u Hotelu Patria u Belom Manastiru, prisustvovale su Ana, Dragana, Sandra i Vesna, koje čine "Oazin" programski tim. Pričalo se i o izvještavanju već navedenih programa, kao i nadolazećim događajima i aktivnostima te novoraspisanom natječaju za male projekte.

U tijeku je i analiza popunjenih anketa provedenih u prvim razredima belomanastirskih srednjih škola, u sklopu programa "Volontiraj i ti". Ankete treba unijeti u tablicu, napraviti statistiku odgovora pa su članice tima raspravljale i o tome.

Na samom kraju, budući da se članice tima nisu dugo sastale uživo, nakratko su popričale i o neformalnim temama vezanim kako za "Oazu" tako i za okruženje u kojem žive i rade.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok