MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 21. 12. 2014.

Božićni sajam u Belom Manastiru

'Oazin' štand'Oazin' štandU nedjelju, 21. XII. 2014. godine, s početkom u 17 sati, na belomanastirskom Trgu slobode održan je Božićni sajam kao posljednje događanje u sklopu ovogodišnje manifestacije "Advent u Baranji 2014." Brojni izlagači i bogata ponuda privukli su na sajam velik broj Belomanastiraca i njihovih gostiju.

Na štandovima se našlo mnoštvo različitih prikladnih suvenira i raznovrsna gastroponuda. Nije manjkalo ni kuhanog vina, čiji se miris pomiješao s mirisom kolača i tako privlačio znatiželjnike. Sajam je imao i humanitarni karakter jer su učenici i volonteri skupljali donacije za dvoje bolesnih sugrađana, kojima će to biti najljepši božićni poklon.

Mirovna grupa Oaza na sajmu je učestvovala sa svojim prigodnim božićnim asortimanom suvenira, koji su svojom ljepotom i blještavilom privlačili poglede brojnih prolaznika. I ne samo poglede, već – prema riječima "Oazinih" aktivistica Ane, Dubravke, Jelene i Stele – i kupce, koji su tu našli prigodne poklone za svoje najmilije, što je voditeljicama "Oazinih" likovno-kreativnih radionica za žene posebno drago jer dolazi na kraju godine kao potvrda da su te radionice urodile plodom i ispunile svoj smisao.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok