MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 21. 12. 2014.

Monodrama Miloša Milićevića

Miloš Milićević kao SokratMiloš Milićević kao Sokrat

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U nedjelju, 21. XII. 2014. godine, s početkom u 19 sati, u Biblioteci Pododbora Borovo SKD-a "Prosvjeta" Miloš Milićević iz Doboja, član teslićkog Amaterskog dramskog pozorišta "Branislav Nušić", izveo je monodramu "Odbrana Sokratova i smrt" prema tekstu starogrčkog filozofa Platona. U predstavi je učestvovao i Milošev sin Nikola u ulozi Sokratovog tužitelja Meleta.

Miloš Milićević je inače diplomirani psiholog, zaposlen kao zatvorski psiholog u Doboju. Dramskim amaterizmom bavi se još iz studentskih dana. Širom bivše Jugoslavije poznat je kao izvrstan anagramist i sastavljač palindroma, a iz hobija bavi se i pjesništvom te grafičkim dizajnom. Prije dva mjeseca, 27. IX. 2014. godine, sa svojom dramskom grupom gostovao je u Bolmanu s predstavom "Profesionalac" (opširnije vidjeti ovdje).

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok