MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 20. 12. 2014.

Advent u Hotelu Patria

'Oazina' dječja radionica u Hotelu Patria'Oazina' dječja radionica u Hotelu Patria(Fotoalbumi se mogu vidjeti ovdje, ovdje i ovdje)

U subotu, 20. XII. 2014. godine, gostima Hotela Patria priređeno je lijepo događanje u sklopu manifestacije "Advent u Baranji 2014." pod nazivom "Božićna bajka", kojom je dočaran duh starih vremena. Pored božićnog koncerta, dječje predstave, kuhanog vina i božićne gastroponude, bili su tu i štandovi s prikladnim božićnim suvenirima. Među njima je bio i "Oazin" nakićeni štand, na kome su bile Vesna, Sanela i Snežana.

Hotel je tom prilikom za svoje male goste priredio iznenađenje u vidu vesele dječje radionice izrade božićnih ukrasa, snjegovića, zvjezdica, kuglica, čizmica... Kratku maštovitu radionicu osmislile su i održale "Oaze" aktivistice Ana, Jelena i Stela. Prema izrazima lica i riječima prisutne djece, radionica je bila zanimljiva i uspješna. Radovi nastali na njoj bili su više ili manje uspješni, ali obavezno veseli, šareni i svjetlucavi, u duhu nadolazećih blagdana, baš onakvi kakvi su i trebali biti, na ponos svojih malih vlasnika.

Pročitano 1503 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok