MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 27. 01. 2009.

Šivanje platnenih torbi - "Vreće ne u smeće"

Šivanje "Oazinih" platnenih torbi
Zamijenite plastične vreće platnenim torbama!

U članku "Peticija protiv upotrebe plastičnih vrećica", objavljenom 16. I. 2009. na "Oazinim" internetskim stranicama, napisali smo da se potrošnja plastičnih vrećica može smanjiti na dva načina: 1. njihovim višestrukim korištenjem i odbijanjem da se prime nove dok god to nije neophodno; i 2. zamjenjivanjem plastičnih vrećica dugotrajnim platnenim torbama.

Mirovna grupa Oaza Beli Manastir postarala se da sve ne ostane "samo mrtvo slovo na papiru". U sklopu projekta "Vreće ne u smeće", koji finacira Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, dvije "Oazine" aktivistice (Jelena i Stela) sašit će 1350 platnenih torbi, koje će se besplatno dijeliti belomanastirskim domaćinstvima. Prva tura od 500 komada takvih platnenih torbi već je vraćena iz borovske štamparije "Fist", gdje je na njih odštampan  slogan "Vreće ne u smeće" i logo te akcije

Pročitano 1589 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok