MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 20. 03. 2010.

"Vreće ne u smeće" i u Zadru

Vreće ne u smeće i u Zadru
Platnena vrećica za Catrionu Rust iz Londona

Izobrazba o samofinanciranju udruga, koja je od 18. do 20. III. 2010. godine održana u IMPACT-u, Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, a koju je organizirala Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s British Councilom u Republici Hrvatskoj, bila je prilika "Oazinoj" predstavnici Vesni Nedić da malko promovira "Oazin" projekt "Vreće ne u smeće". Taj se projekt provodio 2009. godine.

"Oazina" je predstavnica po jednu platnenu vrećicu sa sloganom "Vreće ne u smeće" poklonila predavačici na spomenutoj izobrazbi Catrioni Rust iz Londona, upraviteljici Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Cvjetani Plavša-Matić te Mariji Boltek, voditeljici programa potpora i regionalnog razvoja u sklopu Nacionalne zaklade.

Šest dodatnih platnenih vrećica, kojima bi – ako nam je stalo do zaštite okoliša - trebalo zamijeniti plastične vrećice, "Oaza" je poklonila osobama koje su učestvovale u organizaciji spomenute izobrazbe te jednu Sandi Malbaša iz zagrebačkog Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje (CESI).

Vreće ne u smeće i u Zadru
Cvjetana, Vesna, Marija i Catriona
Vreće ne u smeće i u Zadru
Jasna Petrović, Vesna, Catriona i Cvjetana
Pročitano 916 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok