MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 05. 2009.

"Oazine" platnene vrećice stigle i u Lug

Poljoprivredna zadruga Rit
Dipl. ing. Stojanka Omerbašić i Gabrijela Čurman

Kao što je više puta istaknuto na ovim internetskim stranicama, "Oazine" platnene vrećice sa sloganom "Vreće ne u smeće" dijeljene su na ovogodišnjem Sajmu udruga Baranje svim građanima koji su potpisali peticiju protiv pretjerane upotrebe i bacanja plastičnih vrećica. Nakon sajma platnene vrećice podijeljene su i "Oazinim" partnerima na raznim projektima, ali i pojedincima i pojedinkama koji su "Oazini" korisnici ili suradnici.

Ne možemo, naravno, nabrojati imena svih tih pojedinaca i pojedinki, niti ih sve možemo prikazati fotografijama. No, u prilici smo da pokažemo da su "Oazine" platnene vrećice dospjele i u Poljoprivrednu zadrugu Rit Bilje sa sjedištem u Ulici Šandora Petefija u Lugu. Upraviteljica zadruga dipl. ing. Stojanka Omerbašić i službenica Gabrijela Čurman, koje su bile polaznice "Oazine" informatičke obuke, spremno su nam pozirale s "Oazinim" platnenim vrećicama.

Pročitano 1289 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok