MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 01. 01. 2014.

Koliko smo jedinstvenih posjetitelja imali u 2013. godini?

U godinu dana - 619 članakaU godinu dana - 619 članakaPosljednjeg dana prošle godine brojač jedinstvenih posjetitelja "Oazine" web-stranice veoma se približio broju 164.600, a kako smo u tu godinu ušli sa 125.000 posjetitelja, jednostavnom računicom dolazimo do podatka da smo u 2013. godini imali 39.600 jedinstvenih posjetitelja. Među jedinstvene posjetitelje ubraja se svaka internetska adresa s koje je netko stigao na našu web-stranicu, ali samo jedanput u istom danu.

Prošle godine "Oazina" web-stranica obogaćena je čak sa – 619 novih članaka, koji su bili ilustrirani s oko 850 ilustracija (fotografija, crteža, plakata, faksimila i sl.). Na "Oazinoj" fejsbukovskoj stranici postavili smo još sedamdesetak fotoalbuma, s mnoštvom fotografija s događanja o kojima smo izvještavali u člancima.

Prvi članak na "Oazinoj" stranici postavljen je 12. III. 2007. godine i od tada pa do danas naređali smo ih – uglavnom u rubrici "Novosti" – preko 2.200 s mnoštvom fotografija. U tim člancima, tekstom i slikama, opisane su gotovo sve "Oazine" aktivnosti u proteklih šest i pol godina, ali i mnoga druga događanja u Belom Manastiru, Baranji i široj okolini.

Pročitano 947 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok