MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 29. 01. 2019.

"Oazin" "press clipping"

Web-stranica - Kliknite za veći prikazWeb-stranica - Kliknite za veći prikaz

Mirovna grupa Oaza tokom cijele godine radi tzv. "press clipping", odnosno arhiviranje svih svojih objava i članaka, i to onih s "Oazine" web-stranice (www.oaza-bm.hr), facebook-stranice OAZA Beli Manastir, facebook-stranice Oazina burza odjeće i obuće i s kanala Mirovna grupa Oaza Beli Manastir na Youtubeu te objava i članaka iz različitih novina, medija i s internetskih portala u kojima se spominju "Oaza" i njezine aktivnosti.

To arhiviranje radi se svakog radnog dana ujutro kroz provjeru ima li što novoga kako bi liste arhiviranja bile potpune i kako se ništa ne bi zagubilo.

Svaki objavljeni članak posebnim se alatima izreže s internetske stranice gdje je objavljen i arhivira u obliku slike s pripadajućim imenom kako bi kasnija pretraga bila smislena i jednostavnija.

Facebook - Kliknite za veći prikazFacebook - Kliknite za veći prikaz

U 2018. godini na "Oazinoj" web-stranici objavljena su 568 članka, odnosno 5.376 članka otkad ta web-stranica postoji (najstariji članak nosi datum 12. III. 2007; vidjeti ovdje). Članci objavljeni 2018. godine sadrže 915 slika, a svi objavljeni članci čak 8.897 slika.

Na facebook-stranici OAZA Beli Manastir u 2018. godini objavljeno je 99 objava, uglavnom fotoalbuma s 2.357 slika, dok je na facebook-stranici Oazina burza odjeće i obuće bilo 47 objava sa 66 slika. Na kanalu Mirovna grupa Oaza Beli Manastir na Youtubeu do kraja 2018. godine objavljeno je 43 videozapisa i audiozapisa, od kojih šest u toj godini.

* * *

Facebook - Kliknite za veći prikazFacebook - Kliknite za veći prikaz

O "Oazinim" projektima i programima, njezinom radu, akcijama i aktivnostima tokom 2018. godine i pisalo se ili govorilo:

  • u novinama i periodičkim izdanjima: "Novosti" (Zagreb), "Glas Slavonije" (Osijek), "Jutarnji list" (Zagreb), "Valpovački godišnjak" (Valpovo) i "Godišnjak Ogranka Matice hrvatske u Belom Manastiru",
  • na radijima: Radio Banska kosa (Beli Manastir), Radio Baranja (Beli Manastir)

te na internetskim portalima:

YouTube - Kliknite za veći prikazYouTube - Kliknite za veći prikaz

 

* * *

"Oaza" održava i web-stranicu LAG-a Baranja pa se redovito priprema i "press clipping" te web-stranice, u kome je za 2018. godinu arhivirano 150 članaka sa 197 slika. Fotoalbumi koji se odnose na rad LAG-a Baranja tokom 2018. godine stavljani su na facebook-stranicu OAZA Beli Manastir.

Pročitano 494 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok