MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 15. 10. 2013.

Lijepo je vidjeti "Oazine" suvenire u osječkoj suvenirnici

Ana Jeličić u "Panoni" u osječkoj TvrđiAna Jeličić u "Panoni" u osječkoj Tvrđi(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U utorak, 15. X. 2013. godine, "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Vesna Nedić bile su u Osijeku na regionalnom događanju pod nazivom "Aktivni u zajednici". Kako se to događanje održavalo u Arheološkom muzeju Osijek, na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi, bila je to odlična prilika za posjet suvenirnici "Panona", u kojoj su na prodaju izloženi i suveniri izrađeni na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama za žene.

- Bilo je lijepo vidjeti i naše s ljubavlju izrađene suvenire, izložene na policama u "utrci" s drugim suvenirima, koji će možda završiti u ruksaku nekog stranog turista – kaže Ana, koja je voditeljica likovno-kreativnih radionica utorkom i kojoj je to bio prvi posjet spomenutoj suvenirnici.

A nakon posjeta i pomnog razgledanja suvenira, Ana je požurila u Beli Manastir prenijeti utiske "Oazinim" korisnicama, koje su upravo bile na redovitoj likovno-kreativnoj radionici. Bio je to još jedan novi impuls za dalji marljivi rad "Oazinih" kreativki.

A kako kod kupaca "prolaze" osječki suveniri, pročitajte ovdje!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok