MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 10. 2013.

"Oazini" suveniri u suvenirnici u Tvrđi

'Oazini' suveniri za Osječane i osječke turiste'Oazini' suveniri za Osječane i osječke turiste(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 4. X. 2013. godine, "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić odnijela je novu pošiljku suvenira u suvenirnicu "Panona", koja se nalazi u prostorijama Turističko-informativnog centra (TIC) na Trgu Sv. Trojstva (pored Muzeja Slavonije) u osječkoj Tvrđi. Riječ je o suvenirima koje su izradile "Oazine" kreativke na likovno-kreativnim radionicama za žene koje se održavaju svakog ponedjeljka i utorka od 18 do 20 sati.

Posjet suvenirnici bila je i prilika da se pogledaju artikli koji se nude Osječanina i turistima u Osijeku, kao i da se prodavačica Ivona Šimić priupita kako prolaze "Oazini" suveniri i što se traži.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok