MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 25. 05. 2013.

Svečana dodjela potvrda koordinatoricama volontera

Kliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na sliku da biste je vidjeli u većem formatuU subotu, 25. V. 2013. godine, u belomanastirskom Hotelu Patria, Mirovna grupa Oaza upriličila je svečanu dodjelu potvrda koordinatoricama volontera. Potvrde za uspješno završenu edukaciju dobile su volonterke (na slici): Sanja Blagus, Ana Jeličić, Diana Koncoš, Biljana Dorić, Irena Rukavina, Jovana Vranješ, Tanja Štrbac i Ivana Vuković. Potvrde su im uručile Ana Jeličić st., voditeljica "Oazinog" volonterskog centra, i Vesna Nedić, "Oazina" projekt-koordinatorica. Tri volonterke: Dora Fabijan, Ivančica Sabljak i Vedrana Živković, nažalost, nisu mogle biti na dodjeli, no zaslužene potvrde čekaju ih u "Oazi".

Kao što smo već više puta pisali na ovoj web-stranici, navedene volonterke prošle su tri modula edukacije "Menadžmenta volontera" prema projektu "Naučimo volontirati", kojega je financiralo Ministarstvo socijalne politike i mladih. Na tim modulima, koje su držale trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Crvenog križa Osijek, volonterke su dobile potrebna znanja i vještine koje će koristiti u svom daljem radu. Dio naučenog već su pokazale u prvim volonterskim akcijama koje su proteklih tjedana uspješno provodile.

Nakon uručenja potvrda, uslijedio je ručak i kratko druženje, koje je završeno čestitkama i iskrenim željama da im dalji rad i međusobna suradnja budu uspješni. Pa nek se vidi volonter/ka na djelu!

Pročitano 1428 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok