MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 03. 2012.

Pismeni ispit za web-dizajnere

Pismeni ispit za web-dizajnere
Kandidati su brzo uradili pismeni ispit

U četvrtak, 29. III. 2012. godine, s početkom u 14 sati, u prostorijama osječkog Učilišta "Janus" organiziran je pismeni dio završnog ispita u usavršavanju za web-dizajnere. To usavršavanje odvija se u okviru projekta "Mladi pred vratima", koji provodi Udruženje "Baranja" iz Bilja zajedno sa svojim partnerima: "Oazom", Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Učilištem "Janus" i Ustanovom za obrazovanje odraslih "Centus" iz Vukovara.

Direktor "Centusa" Renato Barišić podijelio je kandidatima pitanja, upoznao ih sa satnicom i pravilima. U skladu s planom aktivnosti, pismeni dio završnog ispita sastojao se od 25 pitanja i vremenskog trajanja od 60 minuta. Na pojedinom pitanju moguće je dobiti 0, 1, 2 ili 3 boda. Maksimalan broj bodova je 50, a za prolaz treba imati 30 ili više bodova. Prolaz je uvjet za izlazak na obranu završnog rada. Iako je pismeni dio trebao trajati čitav sat, svi kandidati su završili puno ranije, većina već nakon 10-ak minuta, a manji dio nakon 15-ak minuta.

Pročitano 1051 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok