MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 03. 2013.

Dobrodošli na "Oazinu" novu web-stranicu


'Oazina' nova web-stranica'Oazina' nova web-stranicaU noći između ponedjeljka i utorka, 4/5. III. 2013. godine, prešli smo sa stare "Oazine" web-stranice na novu. Nakon nekoliko mjeseci velikog rada, predstavljamo vam moderniju i unaprijeđenu verziju našeg internetskog glasila. Poslije šest godina postojanja postalo je nužno da i mi uhvatimo korak s razvojem tehnologije te da našim starim i novim čitateljima ponudimo nešto što će, vjerujemo, naići na pozitivne komentare.

Oni koji nas češće prate znaju da smo prošle godine, kroz program stručnog osposobljavanja, zaposlili našeg "Dalmatinca" Nenu Radića, inženjera računarstva iz Višnjevaca. On je, u suradnji sa svojim mentorom Jovanom Nedićem, nadogradio odnosno redizajnirao staru "Oazinu" web-stranicu.

Prije početka rada postavljena su tri glavna zahtjeva:

  • sačuvati SVE postojeće članke (njih 1.696) i SVE postojeće fotografije (njih 3.832) sa stare web-stranice;
  • novi dizajn ne smije odstupati previše od staroga upravo da bismo sačuvali sve stare članke u izvornom obliku i da bismo olakšali stalnim čitateljima prilagodbu na novu stranicu;
  • sačuvati, ako je moguće, funkcionalnost stare web-stranice da poveznice (linkovi) na naše stare članke s Facebooka, Vikipedije i drugih web-stranica ne vode u – prazno.

Uspjeli smo ostvariti sva tri zahtjeva, a dodane su i neke nove mogućnosti koje stara stranica nije imala:

  • komentiranje objavljenih članaka
  • pretraga sadržaja kroz tagove
  • pretraga sadržaja prema datumu objave
  • pregled "Oazine" stranice na Facebooku
  • pregled fotografija i fotoalbuma objavljenih na "Oazinoj" stranici na Facebooku
  • prijava korisnika za primanje "Oazinog" newslettera

U ime cijelog "Oazinog" tima želimo vam ugodan boravak na našem internetskom glasilu i užitak pri čitanju.

Mirovna grupa Oaza

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok