MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 12. 04. 2012.

Okrugli stol "Kreiranje programa osposobljavanje"

Okrugli stol Kreiranje programa osposobljavanja - kako i za koga?
Bor-plastika, Escape, Inchoo, Zuber

U četvrtak, 12. IV. 2012. godine, s početkom u 13 sati, u prostorijama HZZ-a - Područne službe Osijek održan je okrugli stol pod nazivom "Kreiranje programa osposobljavanja - kako i za koga?", koji je dio aktivnosti projekta "Mladi pred vratima" što ga financira Europska Unija.

O organizatorima, temi i ciljevima toga okruglog stola već smo pisali (što se može pročitati ovdje) pa ćemo u ovom izvještaju to samo ukratko ponoviti i nabrojiti učesnike – predstavnike organizatora i učesnike – predstavnike zainteresiranih poslodavaca i ustanova:

 

Okrugli stol Kreiranje programa osposobljavanja - kako i za koga?
Predstavnici organizatora okruglog stola

"Bor-plastika" (Kneževi Vinogradi", "Escape d.o.o. (Osijek), "Inchoo" d.o.o. (Osijek), "Izgradnja – Zuber" d.o.o. (Jagodnjak), Centar za poduzetništvo Osijek, Pučko otvoreno učilište Osijek, HZZ – Područna služba Osijek, Učilište Janus (Osijek), Udruženje "Baranja" (Bilje), Mirovna grupa Oaza(Beli Manastir).

Na okruglom stolu bilo je riječi o izradi vodiča za suradnju dionika na tržištu rada u kreiranju programa osposobljavanja ljudskih resursa prema potrebama tržišta rada. Mišljenja učesnika bila su podijeljena: neki smatraju da takav vodič nije potreban, a neki da ga treba izraditi.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok