MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 05. 2015.

Radionica o izradi funkcionalnih web-stranica

Radionica iz projekta 'Mjesto za Sve'Radionica iz projekta 'Mjesto za Sve'U petak, 15. V. 2015. godine, od 9:30 do 16:00 sati, u zajednici Coworking Osijek (zgrada Poduzetničkog inkubatora BIOS) održana je druga radionica pod nazivom "Web-dizajn" u ciklusu radionicā iz projekta "Mjesto za Sve". Taj projekt provodi Centar za kulturne djelatnosti (CKD), uz partnera na projektu Urban fest Osijek (UFO). Na radionici je bilo oko 35 sudionika, a uime Mirovne grupe Oaza sudjelovao je Neno Radić.

Radionica je održana za pripadnike lokalnih organizacija civilnog društva (OCD) koje se bave problematikom nacionalnih manjina (socijalnim uključivanjem marginaliziranih skupina, ravnopravnošću nacionalnih manjina, obrazovanjem i zapošljavanjem socijalno ugroženih skupina – osobito pripadnika različitih nacionalnih manjina…) s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije kako bi se sudionicima predstavili načini izrade funkcionalnih web-stranica.

Na radionici su obrađene sljedeće teme:

  • Uvod u web-dizajn
  • Osnove HTML-a i CSS-a
  • Web hosting i postavljanje web-stranice online
  • CMS – Content Management System
  • Sigurnost web-stranica
  • Internet-marketing

Na kraju radionice svi sudionici imali su zadatak napraviti svoju web-stranicu, koristeći stečeno znanje s radionice. Najuspješniji sudionici bit će nagrađeni izradom funkcionalne web-stranice.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok