MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 23. 10. 2011.

Baranjci na Beogradskom sajmu knjiga

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Međunarodni beogradski sajam knjiga
Mnoštvo izlagača i još veće mnoštvo knjiga

U nedjelju, 23. X. 2011. godine, Vijeće srpske nacionalne manjine u Gradu Belom Manastiru i belomanastirski pododbor Srpskog kulturnog društva "Prosvjeta" organizirali su besplatno putovanje s dva autobusa na 56. Međunarodni beogradski sajam knjiga. Putovanje je bilo organizirano za stotinjak belomanastirskih učenika i njihovih nastavnika, članova SKUD-a "Jovan Lazić", članova pododbora "Prosvjete" te drugih zainteresiranih građana.

 

Nakon dolaska u Beograd, Baranjci (i poneki Osječanin) prvo su prošetali Knez-Mihailovom ulicom i Kalemegdanom, a onda pet sati proveli u obilasku nepreglednih štandova na Beogradskom sajmu prepunih knjiga, probijajući se između ljudi koji su na sajam došli s istim ciljem, vođeni motom sajma "Knjige spajaju ljude".

Dejan Jeličić i Bojan Tovjanin, predsjednik i sekretar belomanastirskog pododbora SKD-a "Prosvjeta", s još nekolicinom članova, prvo su posjetili "Prosvjetin" štand i iskoristili priliku da porazgovaraju s Čedomirom Višnjićem, predsjednikom "Prosvjete".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok